Середа, 04.24.2024, 8:09 PMВітаю Вас Гість | RSS
Координаційна рада молодих юристів при ГТУЮ у Чернівецькій області
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 16
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 16 » Відбулося установче засідання Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Чернівецькій області
3:17 PM
Відбулося установче засідання Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Чернівецькій області

   16.04.2015 в приміщенні Чернівецької обласної державної адміністрації за адресою: м. Чернівці, вул. Грушевського, 1, каб.418, відбулося установче засідання Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Чернівецькій області (далі - КРМЮ) за участі начальника Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області В.Хохуляка, журналістів та телеоператорів телеканалів «Чернівці» і «Чернівецький промінь».

     Питання порядку денного, які розглядалися на засіданні:

1. Обрання голови КРМЮ.

2. Обрання двох заступників голови КРМЮ.

3. Обрання секретаря КРМЮ.

5. Схвалення плану роботи КРМЮ на 2015 рік.

6. Підписання Мемерандуму про співпрацю між КРМЮ та Головним територіальним управлінням юстиції у Чернівецькій області.

     Так,  під час засідання було обрано головою Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Чернівецькій області МІНТЕНКА Юрія Тодоровича, завідувача сектору організаційної роботи, документування та контролю Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області, редактора газети «Юстиція Буковини», члена Чернівецької обласної організації Союзу юристів України.

       Обрано заступником голови Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Чернівецькій області  з питань правоосвітньої та правовиховної роботи КУШНІРА Михайла Івановича,   першого юрисконсульта групи правового забезпечення Чернівецького прикордонного загону та обрано заступником голови Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Чернівецькій області  з питань участі правничої молоді у нормотворчих процесах МАРАРАШ Максима Петровича, провідного спеціаліста сектору з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області.

   Секретарем Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Чернівецькій області обрано ГЕРГУЛЬ Наталію Андріївну, діловода сектору організаційної роботи, документування та контролю Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області.
  Голова Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Чернівецькій області Ю. Мінтенко презентував План роботи КРМЮ на 2015 рік.

      Начальник Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області В.Хохуляк розповів присутнім про реформи, які проводяться в органах юстиції Буковини, підкреслив дієвість подальшого поглиблення взаємодії Головного територіального управління юстиції у Чернівецькі області  з молодими юристами в процесі проведення таких реформ та висловив пропозиції щодо такої взаємодії.

     Крім того, вирішувалися організаційні питання щодо проведення КРМЮ Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Мої права».

     По завершенні було укладено Меморандум про співпрацю головою Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Чернівецькій області  Ю.Т.Мінтенком  з начальником Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області В.В. Хохуляком.

Переглядів: 448 | Додав: ЮРИСТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites