П`ятниця, 03.29.2024, 1:30 PMВітаю Вас Гість | RSS
Координаційна рада молодих юристів при ГТУЮ у Чернівецькій області
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 16
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 26 » ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КРМЮ ПРИ ГТУЮ У ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПРИУРОЧЕНЕ ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ
11:37 AM
ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КРМЮ ПРИ ГТУЮ У ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПРИУРОЧЕНЕ ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ
26.06.2015 року відбулося засідання Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Чернівецькій області, приурочене до Дня Конституції України, за участі начальника Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області В.В. Хохуляка.
      Під час вказаного засідання начальник Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області В.В. Хохуляк розповів присутнім про підсумки Колегії Міністерства юстиції України за участі Прем’єр-міністра України А.П. Яценюка, реформи у сфері державної реєстрації, використання громадянами он-лайн сервісів Міністерства юстиції України.
    Також В.В. Хохуляк привітав членів Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Чернівецькій області з наступаючим Днем Конституції України та подякував їм за проведену правороз’яснювальну та методичну роботу протягом І півріччя 2015 року.
     «Реформи – справа молодих, на Вас надія», - зазначив В.В. Хохуляк.
      Голова Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Чернівецькій області Ю.Т. Мінтенко презентував розроблений членами ради проект Закону “Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» (щодо направлення електронних звернень за допомогою Державної системи електронних звернень)» та розповів про Державну систему електронних звернень.
     «Ми не можемо стояти осторонь проблем, наша мета не тільки роз’яснювати громадянам їх права і обов’язки та про реформи, Ми хочемо також брати участь у вирішенні загальнодержавних правових проблем та втілювати в життя реформи, надавати свої розробки для їх застосування», - підкреслив Ю.Т. Мінтенко.
      По завершенню засідання начальник Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області В.В. Хохуляк та голова Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Чернівецькій області Ю.Т. Мінтенко надали інтерв’ю для телеканалу “Чернівецький промінь» з приводу реформ у сфері державної реєстрації, використання громадянами он-лайн сервісів та підготовлений вказаною радою проект Закону «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян” (щодо направлення електронних звернень за допомогою Державної системи електронних звернень)».
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 990 | Додав: ЮРИСТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites